Recruitment

Home » Productief recruitment

Productief Recruitement verzorgt recruitment werkzaamheden voor vacatures met een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgevers. Het werven van de juiste kandidaten is in de huidige krappe arbeidsmarkt een lastige en tijdrovende bezigheid.

Wij kunnen u deze werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit handen nemen en ondersteunen u graag bij het werven van nieuw talent. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uw core business.

U kunt aan ons de werving & selectie voor een enkele vacature uitbesteden, maar u kunt bij ons ook terecht voor de tijdelijke inhuur van een interim corporate recruiter. Een interim recruiter werkt intern voor uw organisatie en voert de recruitment werkzaamheden uit vanuit uw naam.

Hierdoor is het voor potentiële kandidaten niet alleen duidelijk dat het gaat om een vacature met een rechtstreeks dienstverband bij uw organisatie, maar het vergroot ook nog eens uw naamsbekendheid als werkgever (employer branding).

Onze diensten

  • Uitbesteden Werving & selectie/recruitment opdrachten
  • Recruitment Process Outsourcing
  • Inhuur Interim (Corporate) Recruiter
  • Talent acquisition

Wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden dan maken we graag vrijblijvend een afspraak met u.

Vacatures

    Motorfiets monteur

    Heb jij een passie voor mooie motorfietsen, mag je graag sleutelen en zou je graag van je hobby je beroep willen maken? Lees dan verder! Voor MotoPort/Ducati Assen zijn wij op zoek naar een gedreven...

    Lees meer

    Controller | lid MT

    Voor Kraats Kaas BV zijn wij op zoek naar een gedreven Controller | lid MT Over Kraats Kaas:Kraats Kaas is een bedrijf in Hoogeveen dat gespecialiseerd is in het verwerken en exporteren van een...

    Lees meer